Besmele-i Şerif Pictures, Images and Photos

Thursday, April 9, 2015

THE COMEBACK OF HOMOSAPIENS91

Assalamualaikum w.b.t.. dan salam satu Malaysia...

Dah 3 tahun lebih blog aku ni tak ber'update'. Dah patut aku fikirkan untuk kembali menulis blog. So, I think.. I should comeback home~~~. Aku merasakan facebook bukanlah lagi medium yang boleh aku go through everytime. Rasa dah boring. I think blogging is better than facebook-ing. At least, bila aku tulis something kat blog, I don't even force anyone to read. However, on fb people will keep on reading either they like it or not. Pastu, adalah komen-komen hantu masuk mengecam. HAHA.

Tapi, sekarang ini, I can't continue straight away to write because currently I keep on busying to complete my final year dissertation/thesis. Dah final year beb!!! Macam x percaya. Last sekali aku update entry aku masa aku first year second semester. Gila bak hang!! Lama tu. So, stay tune! I'll keep updating on this blog later. Sekarang ni nak siapkan literature review aku dulu. Esok nak jumpa supervisor.

K, bye!

1 comment:

faQihun said...

HAI MIMI..HAHA.. I LEFT MY FOOTSTEP..CAN AH?


"Orang yang terlalu memikirkan akibat daripada sesuatu keputusan atau tindakan, sampai bila-bila pun dia tidak akan menjadi orang yang berani.." -Saidina Ali-

"The secret of success is constancy in purpose.."