Besmele-i Şerif Pictures, Images and Photos

Monday, June 13, 2011

SAYA SAYANG SAHABAT SAYA..

Assalamualaikum w.b.t to all readers and followers..


Aku rasa sudah lama aku tak menulis entri di blog ini. Mungkin ketandusan idea barangkali..
Sekarang aku bertekad untuk menulis kembali bg mengisi cuti panjangku ini...erm, ye lah penganggur terhormat seperti aku ini mmg mempunyai banyak masa untuk meng'update' blog...tp ye lah,,,orang seperti aku ni yg agak pemalas mmg sukar utk melakukan hal seperti ini...okey2,,stop membebel...let's proceed to the main point...*cukup sudah utk dijadikan introduction..*

SAHABAT...korang semua mesti ada sahabat, kawan atau temankan? *kalo xde mesti korg nie jenis katak di bawah gayung...*...okey, aku start ngan ape jenis introduction daa..aduih!!...

what i want to say actually is hari tu, aku dan kawan baikku dunia akhirat Nik Nurhafeezah...BFF aku masa sekolah rendah sampailah sekarang...kitorang merancang utk buat gathering bg pelajar2 kelas 6 iltizam time sekolah rendah dulu...


itu adalah sebahagian respond dorang tentang gatehring kat fb..*opps..kantoi dengan sape ak penah chat..*....kat komen tu dorang ade mention pasal seorang kawan aku yg sedang sakit ni...katanya ade masalah buah pinggang...berdetup jantung aku bila dgr perkataan buah pinggang...fobia rasa...so, tadi..nik feezah mengajak aku pergi ke rumah kawan kitorg yg sakit ni...namenye naim....

Jadi, aku, nik feezah dan ainin sofia a.k.a Ajo ke rumahnya...nak ajak ramai lagi pergi tp it seemed that everybody was not currently at kelantan..yg lain plak ade hal...so, kami2 je lah yg pergi + kasyfan sorang lg..

Melihatkan keadaannya aku rase sangat sedih...ye lah, naim nih, actually, seorang yg periang, kelakar,,...memang x kering gusi lah bila dgr dia buat lawak...tp kini, lawaknya dah x macam dulu,,,walaupun td turut sama bergelak ketawa dgn kami tp aku tau, dia perit menanggung kesakitannya...walau di luar dia masih lagi tersenyum...

walau apapun, sebagai seorang sahabat aku dan kawan2 yg lain akan tetap setia menyokong, memberi semangat dan membantu apa yg kitorang termampu....aku kenal dia since darjah 1...even kitorang dulu selalu gak gaduh, but friendship forever...hanya Allah yang mampu memisahkan kita semua....syafakallah...kuatkanlah semangatmu naim jangan menyerah dengan ujian Allah ini...percayalah, Allah tidak menduga hambanya melebihi kemampuannya...kami tetap mendoakan kesejahteraanmu....inilah tanda kasih sayang Allah kepadamu...senyumlah...

~~senyumlah dari hati, duniamu berseri~~

kau tetap sahabatku....dulu, kini dan selamanya....

note: i'll be at KL tomorrow....



2 comments:

yudha said...

Numpang promo ya gan……: D
LOWONGAN KERJA SAMPINGAN GAJI 3 JUTA/MINGGU
Kerja management dari program kerja online ( Online Based Data Assigment Program / O.D.A.P ) Membutuhkan 200 karyawan diseluruh Indonesia yang mau kerja sampingan online dengan potensi penghasilan 3 JUTA/Minggu + GAJI POKOK 2 JUTA/Bulan. Tugasnya hanya ENTRY data, per entry @10rb. Misal hari ini anda kirimkan 200 data dari O.D.A.P yang harus di entry berarti kita dapat hari ini @ 10rb x 200 = 2 JUTA. Lebih jelasnya kirimkan NAMA Lengkap & EMAIL anda
Buka http://www.penasaran.net/?ref=92vcnd

Avasturst said...

cuti panjang memang boring...
btw...smoga yang sakit cepat sihat!!!! =)


"Orang yang terlalu memikirkan akibat daripada sesuatu keputusan atau tindakan, sampai bila-bila pun dia tidak akan menjadi orang yang berani.." -Saidina Ali-

"The secret of success is constancy in purpose.."